Ujian Komputer

01:29:00

Tadi aku pergigi ujian memandu kat jalan ipoh. Sumpah ramai gile orang. Adalah dalam 2 jam nak tunggu registration dan lagi 2 jam tunggu nak masuk bilik ujian. 30+minit masa menjawab. Sumpah exhausted. Da takde energy semata mata tunggu registration tu je.
Tak confident langsung nak jawab. Sebab tu la aku tangguh tangguh dekat 2bulan.

Lepas tu time jawab tu nerveous je. Tapi soalan sumpah senang. Mulalah teringin nak dapat full mark sebab kat sekolah memandu aku tu akan bagi hadiah kalau dapat full mark. Haha. Nak dekat 4,5 kali jugak la aku semak. Nak dapat full mark punya pasal ~ sekali result dapat 48 je.

Anyways , syukur alhamdullilah sebab lulus sekali try . Sebab kalau boleh aku memang tanak amik test lagi dalam keadaan camtu.

You Might Also Like

0 comments

thanks for stopping by- I love reading your comments! I'll always reply so check back in a few days if you've asked me any questions x

Popular Posts

Recent Posts