Tips : PLKN #2

20:33:00


= BARANGAN YANG BOLEH DIBAWA =

  1. Baju [ini ofcos la kene bawak]
  2. Seluar [ini tanak bawak tape , korang exercise la pakai kain batik yek]
  3. Baju Dalam , Seluar Dalam [tipula kalo xbawak kan]
  4. Barang Penjagaan Muka  (pencuci muka , mask , blah blah...)
  5. Ubatan Sendiri [kalo yang ada alergik or cherry berry or whatever]
  6. Kasut Spear (selipar , kasut sukan , ) [incase ada sukan and korang nak pakai kasut sendiri . selipar tu sbab nak g tandas an . takan na pakai kasut gak]
  7. stokin (ada diberi)
  8. Tudung (ada diberi)[mostly untuk time mula2 sampi tu and time event ..MOSTLY laa]
  9. Kain Batik/Sarong/Pelikat [kalo malu2 kucing nak mandi tu bole pakai . dan juga mengelakkan pengintai2 professional ][kalo tertuah , boleh digunakan dalam event or lakonan]
  10. Pakaian Sembahyang (Islam) [nak kene tale ngan ustaz ngan ustazah ?]
  11. Sunblock [bagi yang mementingkan keputihan wajah]
  12. Barang2 Mandi (shampoo , sabun ,blah blah....)
  13. Tuala (ada diberi)[ incase tuala yang dorang sponsor diberi lambat cam kitaorg]
  14. Baldi [kalo yang dapat dekat2 tu okla . tp kalo yang kene naik flight tu agak agak la . tp kalo bnak bawak gak , memang aku tabik spring laa]
  15. Barangan Mencuci (sabun baju , soflan , berus , blah blah....)
  16. Baju kurung [bawak je . incase ada event ]
  17. Snek [kat kem ada koperasi , so situ pon bole bli . tp depends la . Ada tempat mahal . so , brace your moneyyy ~]
  18. Apa apa yang korang rasa appropriate la nak bawak .

You Might Also Like

0 comments

thanks for stopping by- I love reading your comments! I'll always reply so check back in a few days if you've asked me any questions x

Popular Posts

Recent Posts