#StayStrongExoticAndGalaxies

23:18:00


Nampaknya berjuta hati EXOTIC punah ranah apabila rumour mengenai Kris Exo akan meninggalkan Exo telah diconfirmkan. Not to mention my heart sekali yaww T.T
Nampaknya memang da confirm dia akan blah dari Exo. Masih lagi ramai fans yang delusi dengan theory2 mengalahkan theory einstein. Ada yang blame Exo, ada yang blame SM. But the thing is kita fans tak tau ape sebenarnya yang terjadi. Yang tahu hanya Kris, Exo, Sm & Allah je. So nak buat assumption lelebih pun tak boleh.

Sedih rasanya bila baca instagram update dorang. Okay, ini dunia nyata. Kalau korang tengok cerita my love from  the stars, korang taukan watak utama dia kena fitnah. Dahlah perangai camtu, mana tak orang tak bash dia. Tapi tahu ke peminat yang dia sebenarnya tak bersalah langsung. So secara tak langsung benda tu macam kes ni jugak. Maybe ada yang tersirat dan tersurat yang terjadi. Mungkin ada sebab kenapa member lain post/update sns dorang macam tu. Kan.. hm...

I'm trying to be a rasional and sensible fan walaupun entry sebelum ni agak2 lose my mind sikit. Adalah setitis dua airmata menitik semalam ...................
okay OKAY.. aku mengaku aku menangis semalam tapi hari ni aku da redha. Walaupun Kris da tak da tapi 11 boys tu masih perlukan support dari fans dorang kan. So lepas ni whatever happen i'll still support both of them.

Ahh, my kokoro hurt :')

Posted via Blogaway

You Might Also Like

0 comments

thanks for stopping by- I love reading your comments! I'll always reply so check back in a few days if you've asked me any questions x

Popular Posts

Recent Posts