Facts About The Deep Web

13:14:00 Deep web? Apa itu deep web?Deep web ialah sebagai daripada internet yang tidak dapat diakses di search engines. Semua yang anda lihat sekarang ini contohnya facebook, google, hanya mengandungi 4% dari keseluruhannya internet, manakala deep web pula adalah selebihnya.

Fakta mengenai DEEP WEB

1. Ia boleh diakses menggunakan pelayar yang dikenali sebagai Torr
2. Sesiapa saja yang ada akses boleh mengupah pembunuh upahan.
3. Boleh menjual-beli dadah. Yang paling terkenal dikenali sebagai SILK ROAD dimana ia telah ditutup oleh pihak FBI.
4.Terdapat organisasi dikenali sebagai BUTTERY BOOTLEG yang akan mencuri bagi pihak anda.
5. Juga terdapat seksyen yang menjalankan eksperimen keatas manusia secara tidak sah. Subjek experiment mereka adalah dari kalangan pengemis jalanan.
6. Melakukan eksperimen keatas haiwan juga secara tidak sah.
7.Boleh membeli peluru dan senjata merbahaya.
8 Boleh dapat maklumat kredit kad orang lain.
9.The Hidden Wiki: mengandungi semua maklumat mengenai Deep Web. Contohnya link ke sesuatu laman yang lebih spesifik. Mengandungi pornografi kanak2, sexual things and gory things.
10. Deep Web mengandungi maklumat and i mean like A LOTs of maklumat. Maklumat yang kebanyakkannya menakutkan dan dasyhat. Tapi kebanyakkanya maklumat mengenai computer.
11. Masih ramai mempertikai sama ada ia hanya site parodi ataupun sebenar.
12. Kebanyakkannya hanya orang yang mentally ill je yang ke sini. Ada forum untuk membincangkan benda2 ngeri seperti rancangan pembunuhan, gambar2 ngeri malah ada webcam untuk perbunuhan secara anonymous.You Might Also Like

1 comments

thanks for stopping by- I love reading your comments! I'll always reply so check back in a few days if you've asked me any questions x

Popular Posts

Recent Posts