Ohlife.com diary alam maya

13:09:00

Assalamualaikum & hi guys ^^

Harini nak introduce satu lagi website best kat korang.

OHLIFE.COM

Ini kira macam korang tulis diary. Korang akan cerita semua and apa yang korang nak and nanti dia akan kumpulkannya and tadaaa - terciptalah diary korang. Nak tau ape yang best?? - It's free !! ^^


Aplikasi ni menggunakan email, so korang takyah nak log in log out memanjang kalau nak update. Korang buka je email and dia akan hantar default email kat korang and korang hanya perlu reply je email tu and automatik dia akan terus link ke account ohlife korang.


"kenapa nak susah-susah meng'hupdate guna internet kalau buku duaposen pun boleh buat diary??"

Some people jadual harian dia padat, Ada yang pagi kerja balik petang and petang tu mungkin ada aktiviti lain, pastu penat malam mesti tidurkan. Tak terselit acara menghupdate diary tiap2 hari. Confirm rompong diary duaposen tu.

Lagipun diary duaposen tu mungkin akan di misplace kat mana2. Time nak hupdate tang tang diary doposen dah takda hehe. Pastu bila ada diary ni adalah polan2 yang cuba nak jailbreak & hack diary doposen kita. Sedar2 je abis sume dorang da abis baca ;A; Pastu nak kata diary akan rosak or koyak pun takle melainkan internet korang tak bayar hihi .



Sesetengah orang yang kerja melibatkan komputer mesti korang akan check email tiap2 harikan. Jadi aplikasi ni memudahkan korang update hidupan harian korang. Esok2 boleh baca balik and trace back memori indah, pahit, masam & masin.

Just reply and sedar2 je korang da buat untuk sebulan, setahun. Bila baca mesti ketawa terbahak2 kan. ^^
Soo, signup now and start your first entry ^^

OHLIFE.COM

You Might Also Like

0 comments

thanks for stopping by- I love reading your comments! I'll always reply so check back in a few days if you've asked me any questions x

Popular Posts

Recent Posts