Nostalgia - Komik Doraemon

12:03:00


Eh eh eh, nostalgic je bila tengok buku komik Doraemon ni . Teringat time2 kecik dulu belajar membaca pakai buku komik Doraemon ni. Bila da advance sikit baru baca komik Detektif Conan :')


Cr: duniajam.blogspot.com
Zaman aku kecik dulu takde lagi Ipad, Smartphone ni. Medium nak belajar hanyalah dari buku2 ataupun tv. Video game yang top time tu pun cume Gameboy advance, nak up sikit Gameboy colour pastu PS1 tak pun game tape yang katrij dia besar kedabak tu. Nowdays "macam-macam ado".


Budak2 zaman sekarang ni tak pandang pun komik2 90an ni dan sebagai contoh my own lil sister, bila bukak je channel Tv7 hari sabtu pukul 7.00p.m kan ada cerita kartun Doraemon, tengah aku syok tengok selamber je dia tukar channel . Isk isk kids nowdays :'(


You Might Also Like

2 comments

  1. komik doraemon ni sally samsaiman yang minat ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...jgn mentioned kat semua orang kak..malu..muehehehe

      Delete

thanks for stopping by- I love reading your comments! I'll always reply so check back in a few days if you've asked me any questions x

Popular Posts

Recent Posts