See through bangs, Yay or Nay?

10:00:00

Bila tengok kdrama kita selalu nampak female lead dia punya style rambut dalam 10 orang, at least 7 orang akan ada see through bangs. Apa itu see through bangs? Kiranya macam rambut depan tapi dia jarang- jarang so korang boleh nampak dahi korang yang cute tu. Anyways, ni contoh artis-artis korea with see through bangs

yoon eun hye

lee yeon hee
secret's sunhwa
Comel kan? Dulu aku pernah buat style ni once tapi tak taulah salah hairdresser or salah aku sendiri, dia nampak tak.. um cantik? I mean like tak nampak cam see through bang but look like full bangs tapi messy gila. Lepas tu see through ni kalau nak cantik kena rajin blow dry rambut depan tu, kasi dia sehelai sehelai baru nampak lawa. If korang cam aku, obviously malas nak blow dry, bangs korang akan nampak dull and flat je. Lebih kurang cam IU ni tapi dia punya atleast masih cute.


So is it yay or nay? Yay for me if its with a good styling.

You Might Also Like

0 comments

thanks for stopping by- I love reading your comments! I'll always reply so check back in a few days if you've asked me any questions x

Popular Posts

Recent Posts