Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!

10:14:00


https://1.bp.blogspot.com/-Pt4omNtFp_A/V9e39Ucdv_I/AAAAAAAAU2A/ZwWzsgiXZHYaZnf_dMOqQMjzH7PefdH4gCLcB/s640/Beauty%2BBox%2BGiveaway.png

So kak Sally ada buat giveaway dan dalam giveaway tu ada syarat untuk cerita satu produk yang peserta pakai/suka/wishlist.

Buat masa sekarang ni my favorite product is liptint from Peri Peri. Aku memang suka lips product and skincare product. Kalau pergi drugstore mesti tak sah kalau tak beli satu liptint or lipstick. Lip tint ni tahan lama, senang nak apply dah kalau pakai sikit-sikit nampak natural je. Aku selalu guna as a base coat  lepas tu baru pakai lipstick as second coat. Lepas makan atau minum kalau lipstick dah hilang, lip tint tu still ada lagi. Senang cerita aku memang tak boleh kalau tak ada lip product. Kalau keluar bareface, lips product mesti akan pakai.

You Might Also Like

7 comments

  1. good luck :)....btw bw sini jugak :D

    http://ifyouknowwhatimean21.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. hai.singgah bw dr Ga yg sama. goodluck ye :)

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  3. datang dari GA yg sama. all the best :)

    http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  4. singgah cn good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan. Singgah dari GA yang sama

    http://ape-kinah.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

    ReplyDelete
  6. Hi!

    First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check! Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…

    Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

    ReplyDelete
  7. goodluck :)Singgah dari ga yang sama

    http://sitifatinimohdshukri.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete

thanks for stopping by- I love reading your comments! I'll always reply so check back in a few days if you've asked me any questions x

Popular Posts

Recent Posts