Exoluxion will be coming to Malaysia next year?

12:49:00

Okay Another EXO entry.

Ada rumours kata Exo berkemungkinan akan buat Exoluxion kat Malaysia next year. Woah Exo-L malaysia bolehlah rejoice ye tapi semua tu hanyalah rumours and masih dalam perbincangan. Setakat ni tak ada lagi kata putus dari pihak SM so keep your fingers cross weh. Okay bagi korang yang non fans tu mesti pelik and fikir "apelah budak ni merapu, concert je kot" tapikan tapikan bagi exo-l (mostly Malaysia and Philippine) kitaorang selalu di terlepas pandang dari pihak SM. Around last year dorang dah buat exoluxion di asia tenggara EXCEPT malaysia and philipine. Malaysia kecik sangat kot kat map tu yang dorang terlepas pandang.

I was thinking of going when it get confirmed. And if i go, it will be my first ever concert i attend in my life.

[UPDATE]

You Might Also Like

0 comments

thanks for stopping by- I love reading your comments! I'll always reply so check back in a few days if you've asked me any questions x

Popular Posts

Recent Posts