Nanas Madu

09:58:00




Siapa kat sini baru first time nampak nanas kecik macam ni? hA kita sama. Masa ni boss yang datang bawak, dia kata "boleh makan nanas tak?" and aku katalah boleh, nanas memang favourite pun then dia kata dia ada beli sebungkus, dalam sebungkus tu ada berapa buah entah. So aku pun amik la satu sekali tengok kecik eh? Nanas ape ni kecik gila? So boss aku pun explain, dia kata inila nanas madu, nanas ni kecik je tapi mahal! Sebab dia lebih manis dan susah nak dpat dari nanas yang biasa tu. Sebungkus beberapa buah tu pun dah rm20+. Memang sedap gila manis gila and tak masam langsung. 


You Might Also Like

0 comments

thanks for stopping by- I love reading your comments! I'll always reply so check back in a few days if you've asked me any questions x

Popular Posts

Recent Posts