WMA #6: Criminal Case

13:53:00


Game yang currently tengah layan walaupun RAM smartphone dah tak kuat dan memory pun tinggal sipi-sipi lepas download POGO haritu. Criminal Case ni lebih kurang macam cari game hidden object. Korang sebagai forensic kena selesaikan kes-kes yang ada dan tangkap pembunuh lepas tu level up ke level yang baru.

Gameplay okay. Smooth. Bagi aku level semua senang lepas main 2-3 kali. Tapi dia punya energy ikut tracking real time. Dua minute untuk satu energy recharge manakala kat setiap sub level 20 energy diperlukan untuk sekali main. Kena tunggu berjam untuk 5 minute gameplay.

sub level
Obviously repetitive sebab korang kena main satu sub level berkali-kali untuk penuhkan 5 bintang tu. Bintang tu perlu untuk progresskan storyline level tu. Nak penuhkan satu pun bukan main susah, padahal energy ciput je.

Kadang-kadang main tak puas sebab main 4-5 kali energy dah abis. Tapi gameplay overall okay. Kinda feel like long term sebab banyak level and kena tunggu lama untuk complete one level. Kalau lama sangat nampaknya tak lama lagi kena uninstall la jawabnya hahaha.

You Might Also Like

0 comments

thanks for stopping by- I love reading your comments! I'll always reply so check back in a few days if you've asked me any questions x

Popular Posts

Recent Posts