WMA#7: Exorun

11:48:00


Kalau korang peminat exo confirm korang dah tau dah pasal game ni. Boleh dikatakan agak femes dikalangan exo-l since member exo, Chanyeol dan Sehun sendiri dah main game ni dan post kat instagram masing-masing.



Bukan nak bias tapi seronok je main game ni. Ada banyak mode dan stage. Developer dia pun tak lokek bagi gifts. Tapi jenuh jugak nak beli costume sebab semua mahal-mahal gila.

You Might Also Like

0 comments

thanks for stopping by- I love reading your comments! I'll always reply so check back in a few days if you've asked me any questions x

Popular Posts

Recent Posts